TELEFON
0788 000 000
Cart0Item(s)

Momentan nu sunt articole in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

TRANSPORT SI RETURURI

*RETURNAREA BANILOR

Conform ordonantei de urgenta nr. 34/2014 din 04/06/2014 clienţii cu personalitate juridica nu au dreptul să denunţe unilateral contractul, legislaţia în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat: să aibă etichetele ataşate ( daca acestea au avut ), ambalajul original (daca produsul a avut ), documentele primite, şi chitanţa de la curier – (în original sau copie).

În MAXIM 14 DE ZILE LUCRATOARE de la data inregistrarii returului de către noi, vă vom înapoia contravaloarea produselor .

Returnarea banilor se va face prin transfer bancar.

 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client , exceptand cazurile in care produsele prezinta defecte de fabricatie. În cazul în care nu sunt respectate condiţiile de retur, banii nu se pot returna.

Taxa retur Bucuresti : 19 lei

Taxa retur tara: 19 lei

*SCHIMBAREA PRODUSELOR

Schimbul de marfa se face telefonic de Marti pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 12:00. Va rugam sa respectati acest interval!

În cazul în care doriţi alte produse (modele sau marimi) decât cele pe care le returnaţi vă putem ajuta în limita stocului real disponibil al depozitul nostru. Taxele de transport sunt suportate de către dumneavoastră – 19 lei în Bucuresti respectiv 19 lei in tara, exceptand cazurile in care primiti alte marimi ( din vina noastra ) sau modele.

modesto.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Curier, Livrare in 3-5 zile, 19 RON
Schimb colet Bucuresti 19 RON
Schimb colet tara 19 RON